Oplevelser for livet

Explorum giver adgang til en masse spændende oplevelser i hele Danmark og fortæller de fantastiske historier der findes på en hel ny levende måde. Med video, lyd, billeder og interaktive spørgsmål får du som deltager på en oplevelse, en spændende og lærerig oplevelse.

Explorum

Digital kulturformidling

Opfattelse af kultur er ligeså forskellig som mennesker, og det skal det også være. Med Explorum giver vi gæsterne mulighed for at se og opleve kulturen, sådan som de ønsker det.

Et par ting som vi er gode til

Der er mange tilbud til dig der gerne vil have en aktiv oplevelse og samtidig få mere at viden om historie og kulturen det sted du besøger. Her er hvad der gør Explorum unik.

Det er let at starte en oplevelse

Alle skal kunne bruge Explorum, fra ung til gammel og derfor er det let og ligetil at finde, starte og gennemføre en oplevelse. Med få klik er du i gang. 

Kunst på Løkken Kunstssti

Kvalitet i oplevelserne

Oplevelserne i app’en er udviklet af professionelle, som museer, guides eller andre som formidler kultur og derfor er kvaliteten høj i oplevelserne. 

Oversigt over oplevelser i nærheden

Du bestemmer selv tempoet

Oplevelserne er selvguidede så bestemmer selv hvornår du vil finde næste post eller om det er tid til en pause og bare nyde den post du er ved.

Har du en oplevelse du vil dele?